Σελίδες

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Πώς να κρατήσουμε ψηλά το ηθικό μας!

Μερικές συμβουλές για να κρατάς ψηλά το ηθικό σου,που ίσως σε βοηθήσουν!


1.Να είσαι ο εαυτός σου!
Πολλές φορές εμείς τα κορίτσια αποφεύγουμε να είμαστε ο εαυτός  ο λόγος ένα αγόρι ή μια παρέα από ψεύτικους και cool φίλους που έχουν μια άλλη αρχή..ΠΟΤΕ!ΠΟΤΕ!Μην αφήσεις ποτέ κανένα αγόρι ή ψεύτικους φίλους να σε κάνουν να είσαι κάτι που δεν είσαι μόνο και μόνο για να μπορείς να κάνεις παρέα μαζί!Να είσαι πάντα ο εαυτός σου και έτσι να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις διπλά σου ανθρώπους που σε αγαπούν γιαυτό που είσαι!

2.Μην χαλιέσαι για ασήμαντους λόγους!
Πριν νιώσεις στεναχωριμένη η αρχίσεις να έχεις ενοχές σκέψου καλά αν αξίζει τον κόπο!
Πρώτα δες την σοβαρότητα του θέματος(την στιγμή που το κάνεις ίσως νιώθεις λίγο χάλια) και μετά δες που είναι το λάθος και αν διορθώνεται.Αν όχι βάλε τα δυνατά σου αντιμετώπισε το πρώτα καταπρόσωπα και μετά προσπέρασέ το!! Αυτό είναι το δύσκολο βήμα, αλλά μετά θα δεις ότι όλα θα είναι καλύτερα!Αν πάλι κρίνεις από την αρχή ότι το πρόβλημα είναι ασήμαντο προσπέρασε το κατευθείαν!

3. Ντύσου με χρώματα που σου ανεβάζουν τη διάθεση!
Ναι! Αυτή είναι μια συμβουλή που ίσως να μην αρέσει σε όλες .., αλλά αν σου αρέσουν τα χρώματα  δουλεύει με μεγάλη επιτυχία! Έτσι νιώθεις όμορφη(σε όλες μας αρέσει να είμαστε όμορφες!) και γεμάτη αυτοπεποίθηση!!

4. Μην ξεχνάς να χαμογελάς!
Σε ομορφαίνει, και κάνει τους εχθρούς σου να σκάνε!! Δημιουργείς θετικό κλίμα γύρω σου και πολλές φορές το κολλάς και στους άλλους και έτσι όλοι είναι ευτυχισμένοι!

5.Αν κάτι σε ενοχλεί πες το!
Μην το κρατάς μέσα σου! Καλύτερα να χαλάσεις λίγο την διάθεση κάποιου άλλου παρά την δική σου!! Ίσως προκαλέσεις μερικές παρεξηγήσεις αλλά τουλάχιστον ο άλλος ξέρει ότι αυτό που κάνει σε ενοχλεί και σταματάει! Όμως πρόσεξε μην γίνεις υπερβολική!Να το μην το λες όταν πρόκειται  για χαζά μικροπράγματα, γιατί εκεί μια παρεξήγηση μπορεί να οδηγήσει σε πολύ άσχημες καταστάσεις!

Αυτά!! πολλά πολλά φιλάκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...