Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΠΙΤΙΚΗ ΓΡΑΝΙΤΑ!

Ξέρω οτί τώρα είναι λίγο αργά για γρανίτες μιας και πέρασε το καλοκαίρι αλλά είναι καλό!

Υλικά
χυμός (σε χάρτινο κουτάκι ή σπιτικό χυμό σε ένα ποτήρι) Αν είναι σε αλουμινένιοο κουτάκι ή μπουκαλάκι ή οτιδήποτε άλλο αδειάστε το στην αρχή σε ένα πλαστικό ποτήρι και ακολουθήστε κανονικά΄τα βήματα)
Ένα κουτάλι

Βήματα!
1.Πάρτε το χυμό και βάλτε τον στην κατάψυξη (ΟΧΙ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΟΤΗΡΙ,ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Ο ΧΥΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ)

2.Αφήστε το για 30 λεπτά το λιγότερο

3.βγάλτε το χυμό
1.Αν είναι σε χάρτινο κουτάκι κόψτε το χαρτί γύρο γύρω ίσα ίσα να ανοίξει πάνω πάνω πάρτε το κουτάλι και ξύστε τον πάγο και ρίξτε τον πάνω σε ένα ποτήρι!
2.Αν είναι σε πλαστικό ποτήρι πάρτε ένα κουτάλι της σούπας και ξύστε τον πάγο και ρίξτε τον πάνω σε ένα ποτήρι

ΕΤΟΙΜΟ!!

*nelly*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...