Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

τιπς για να μακραίνουν τα μαλλιά..

τιπς για να μακραίνουν τα μαλλιά και να μην καταστρέφονται


1. Ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Πριν φτάσουμε στο εξωτερικό, θα πρέπει να φροντίσουμε το εσωτερικό. Ναι, τι τρώτε, πίνετε και το πώς αντιμετωπίζετε το σώμα σας έχει μια επίδραση στα μαλλιά σας. Θα πρέπει να τρώτε αρκετά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, πίνετε αρκετό νερό και να ασκείστε τακτικά για τη συνολική υγεία του σώματός σας. Δεδομένου ότι η τρίχα σας αυξάνεται απευθείας από το σώμα σας, όταν αντιμετωπίζετε το σώμα σας καλά, το δέρμα, τα νύχια σας και τα μαλλιά, ωφελούνται πάρα πολύ. Οι άνθρωποι που υποφέρουν από ελλείψεις βιταμινών και ανθυγιεινή διατροφή μπορεί να υποφέρουν από ξηρά , εύθραυστα μαλλιά.


2.Nα τα κόβετε συχνά

Αυτό ακούγεται αντιπαραγωγικό αν θέλετε τα μαλλιά σας να αυξηθούν περισσότερο, αλλά και  εμφανισιακά θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από ξηρά, ταλαιπωρημένα και με ψαλίδια μαλλιά  που μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους μέχρι τον άξονα των μαλλιών σας, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.Να κόψετε περίπου 1 ή ενάμισι εκατοτό από τα μαλλιά, τίποτα περισσότερο.


3. Χρησιμοποιείτε ενυδατικά προϊόντα

Είναι καλό να χρησιμοποιείτε προϊόντα για την υγρασία που χρειάζονται τα μαλλιά Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση σαμπουάν και τα μαλακτικά για ξηρά ή / και ταλαιπωρημένα μαλλιά. 


*nelly*

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...