Σελίδες

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Τελος στα σπυρακια!

Λοιπόν τώρα θα μιλήσουμε για ένα θέμα που απασχολούν τα περισσότερα κορίτσια . Κατά τη γνώμη μου είναι το θέμα το οποίο με αγχώνει πολύ και με εκνευρίζει επίσης.Τα σπυράκια στο πρόσωπο. Μην ανησυχείτε όμως. Να η λύση.. Καθώς ήξερα οτί θα ενδιέφερε πάρα πολλά κορίτσια έψαξα πολύ στο ίντερνετ και βρήκα τρόπο να εξαφανιστούν!!


ΜΕΛΙ!
Η πιο γλυκιά φροντίδα για την επιδερμίδα σου, το μέλι, χρησιμοποιείται για φαρμακευτικούς λόγους για χιλιάδες χρόνια. Γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές και αντιμικροβιακές του ιδιότητες, το πορτοκαλί αυτό νέκταρ είναι ιδανικό στην καταπολέμηση των βακτηρίων γύρω και μέσα στα σπυράκια. Βάλε μια μικρή ποσότητα ακατέργαστου μελιού στην ατέλεια που θέλεις να εξαφανίσεις και άφησε το για 15 λεπτά. Επανέλαβε για μερικές μέρες.


δοκιμάστε το και πείτε μου!

Επίσης έχω δει οτί είναι πολύ αποτελεσματικό και κάτι άλλο.Δοκιμάστε ένα Σαββατοκύριακο να βάλετε ξυπνητήρι μόλις ξυπνήσετε κάθε μία ώρα.Όποτε χτυπάει θα πηγαίνετε στο μπάνιο,θα ξεπλένετε τα χέρια σας για να μην μολυνθεί αν έχετε ακουμπήσει κάτι,και θα ξεπλένετε το πρόσωπό σας.Εγώ είχα δει οτί καλό είναι να ξεπλένουμε το πρόσωπό μας για να φεύγουν τα σπυράκια αλλά σκέφτηκα να κάνω και αυτό χωρίς να ξέρω αν είναι αποτελεσματικό  επειδή ήταν δικιά μ ιδέα. Όταν το έκανα είδα οτί είχε αποτέλεσμα και δεν είναι κάτι περίπλοκο ή δύσκολο!
Την πρώτη ημέρα που το έκανα είχαν μειωθεί αρκετά οι κοκκινίλες.
Την δεύτερη νομίζω ήταν ελάχιστες!
Περιμένω σχόλια!
*nelly*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...